DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

CHS SHIH-TZU & Úprava psů & Alternativní terapie

 

Mnoho informací z minulých let, které se u nás udály najdete tady:-))))

2009

 POZOR-V sekci e-shop bohatý výběr výstavních vodítek a mašliček, brzy přibude i další zboží:-)))))

PODÍVEJTE SE sami- přímo ZDE

Přejeme všem krásné a pohodové prožití Vánoc a v novém roce jen to nejlepší!!!!!

 

27.12.2009 Letošní Vánoce jsme měli  ještě radostnější než obvykle, protože nás přijeli navštívit naše dětičky:-)

 

Včera k nám na vánoční návštěvu dorazili naši drazí přátelé- Daniela,Mirka,další Daniela:-) a Evička a přivezli nám ukázat Danettku,Godýnku a Francisku a krom toho jsme dostali úžasné vánoční dárky a naprosto originální kalendář na příští rok.

Byl to moc fajn den s úžasnýma lidičkama! A za vše mohou jak jinak - milované šicinky, nebýt jich- tak nikdy nepoznám tak úžasné nové přátele! Ještě jednou děkuji za prima den! Jsem moc ráda, že vás mám!!!!!

Díky Vám se mi plní můj sen- chovám úžasné plemeno pro super lidi a z velké většiny majitelů našich štěňátek se stávají naši přátelé a to je pro mě mnohem důležitější než výstavní tituly! Neříkám, že není fajn vyhrát na výstavě- to potěší jistě každého a je to výsledek tvrdé dřiny, ale poznat fajn lidi, kteří obohatí můj život- je prostě mnohem lepší a kdo to nepozná- neví o co přichází:-)

Takže holky- ještě jednou velké díky! A nejen Vám, ale všem majitelům našich štěňátek, děkuji za fotky a za krásné maily a přáníčka k Vánocům a za to, jak skvěle se staráte a doufám, že se budeme pravidelně setkávat i v příštím roce!

27.12.2009 Vánoce u Imperial Bohemia- tak jako každý rok jsou u nás Vánoce ve znamení hlavně pohody a našich pejsků a tak tomu nebylo jinak ani letos- na 1. místě jsou u nás vždy pejsci a tak štědrý den- je hlavně pro ně:-))) Co my- my si nadělíme ten den volno a setkání s rodinou a samozřejmě výtečnou večeři, ale překvapení pod stromečkem mají především naši miláčci tak se letos naši šicánci dočkali opět další várky hraček, dobrot a také dalšího obr velkého pelechu- do sbírky:-)))) Radost byla samozřejmě veliká a tak se po tom náročném večeru všem sladce usínalo:-))))

    

27.12.2009 Mnohokrát děkujeme všem přátelům, známým i obchodním partnerům za desítky a desítky krásných vánočních a novoročních přání, která přišla jak mailem, tak poštou!!! Opravdu moc děkujeme a vážíme si toho, že jste si na nás vzpomněli!!!! Ráda bych je sem všechna vložila, ale s mou rychlostí připojení by se načítali asi celý den:-))))) Všechna přáníčka jsou opravdu moc krásná, lépe řečeno jedno krásnější než druhé!

A tak z té spousty vybírám jednoho zástupce- neb toto přáníčko hovoří stručně a jasně za vše:-))))))) Doufám, že Vás pobaví stejně tak jako nás:-))))

 

23.12.2009 

 FCI ví, jaký má nadělit dárek správnému kynologovi- a tak nám právě dnes přišel z Belgie diplom Interšampiona pro naší fenku: Noblesu of Amor Iveko-Dog....co víc si přát k Vánocům:-)))))

18.12.2009 Náš ,,A" vrh oslavil své 6. narozeniny!!!!!! Velké gratulace!!!!

NOVINKA PRO ROK 2010 - Show grooming!!!! Speciálně pro plemeno shih-tzu!!!! Máte-li zájem o úpravu Vašeho shih-tzu na výstavě- příprava srsti, top-knot, zastřihnutí srsti, tlapek - případně po dohodě další úpravy- můžete se u nás objednat a tuto službu Vám provedeme po předchozí dohodě a včasném objednání přímo na výstavě.

V lednu umístíme předběžný kalendář výstav na kterých budeme:

Ceník: Příprava srsti do kruhu- úprava antistatem- úprava top knotu /štěně, dorost/ 100,-/kompletní úprava vč. zastřihnutí tlapek a konečků- 250,-

úprava srsti do kruhu -úprava antistatem - úprava top knotu mladý a dospělý jedinec 180,- /kompletní úprava vč. zastřihnutí tlapek a konečků - 300,-

Naše odchovy- ZDARMA!!!!!

Je nutné se PŘEDEM a VČAS! objednat- neb přednost mají naše odchovy! A jsme také limitováni časem:-)

V roce 2010 také plánujeme na některých kynologických akcích umístit náš stánek s chovatelskými potřebami, jejichž sortiment se bude stále rozšiřovat- budeme se těšit na Vaši návštěvu:-)))))

 

22.11.2009 Novinky v sekci štěňátka- pokud sháníte štěňátko aktuálně či v brzké době k odběru- nabízíme Vám kontakty na naše přátele, více ZDE

20.11.2009 Po několika letech jsme se rozhodli pro nový design našich stránek- a postupně na něm budeme pracovat:-)

Přinášíme také nové fotky naší ,,nové" výstavní hvězdy pro příští rok....aneb náš Rudík v 6ti letech....zraje jako víno a tak mu příští rok možná provětrám kožíšek:-))))

     

17.11.2009 Dostali jsme foto našeho odchovu z vrhu F- krásné Fantasticy ,,Fany" majitelce srdečně děkujeme!

 

14.11.2009 MVP Praha- aneb úspěšné a příjemné zakončení výstavní sezóny 2009!!!Více  ZDE

2.11. Postupně pro VÁS nahráváme sladké štěněcí fotky v naší galerii- fotky nejen ,,umělecky načančané", ale i přímo ze života našich miminek- některé jsou opravdu povedené a dále budeme nahrávat a budou přibývat, neb jich máme spouuuuustu:-)))))) Určitě se choďte pravidelně dívat:-)))) První várku můžete vidět přímo ZDE

2.11. Právě dnes dorazila poslední CACIB kartička z Belgie pro naší Noblesu- takže veškeré podklady na Interšampiona máme v poměrně krátké době doma:-)))) a teď už  zbývá jen vše odeslat a  těšit se  na diplom:-)

 1.11. Fotky našich nejmladších ,,odchovanců" - někteří nás dokonce osobně navštívili, za což majitelům moc děkujeme, od ostatních dostáváme krásné zprávičky o tom jak skvěle se jim daří- proto všem majitelům mockrát děkujeme!!!!!!! Pár fotek v samostatné sekci,kam je budeme postupně nahrávat najdete již teď přímo:ZDE

19.10. 20009 NVP BRNO-více v sekci úspěchy:-))))

18.10.2009 Velký článek z Evropské výstavy tibetských plemen a Světové výstavy 2009- sekce úspěchy!

29.9.2009 Pár momentek z dovolené v Holandsku:-)))))

Po 6ti letech dřiny a odříkání :-))) / a to doslovně, neb nezřídka jsem v práci 12-14h denně/ jsem se rozhodla vrátit se ke svému velkému koníčku a tím dříve bylo cestování. Takže jsem se rozhodla, že letos už opravdu zasloužím trochu toho relaxu a spolu s mojí letitou kamarádkou jsme se rozhodli pro ,,dámskou jízdu" už v létě jsme synchronizovali své diáře a patráli po prvním volném víkendu na kterém se shodnem a pak nastala pátrací akce po letenkách, které v ten daný termín budou volné....vylosovali jsme si Amsterdam, protože ač ho máme poměrně blízko- ani jedna z nás tam nebyla....tak jsme si řekli proč nedoplnit mezeru ve vzdělání a užít si pár dnů volna v Holandsku, počasí jsme měli přímo fantastické a tak jsme si prošli jak celé město tak i nejbližší okolí včetně pláží.....no a zde je pár momentek:-))))))

 

28.9.2009 Dostali jsme super zprávu, že syn našeho AMORA a zároveň ,,polobratr" naší Noblesky- MultiCh. Famous Red Boy Sylvadog Bohemia ,,Redík" -fantasticky zazářil na 2x CACIB ve Slovinsku- z obou výstav si dovezl 2x CAC,2xCACIB a 2x BOB-vítěze plemene!!!!! V sobotu byl navíc vybrán do užšího výběru v IX.skupině!!! Moc gratuluji chovatelce a majitelce Sylvě Lankové a přejeme mnoho dalších úspěchů- Redíček je tak před dokončením Interšampiona- chybí mu poslední CACIB...ale to až příští rok ...................Více se můžete dočíst na www.sylvadog.wbs.cz

25.9. Sice opožděně, ale přeci jsem se po dovolené strávené v Amsterdamu dostala k článku a fotkám z klubové výstavy- více v sekci úspěchy:-)

Brzy přibude i pár fotek z nádherné dovolené i našich letních výletů- bohužel jsem po příletu  stále v jednom kole- takže

na stránky zbývá minimu času...ale dočkáte se:-)

 

6.9. 2009 Sice opožděně, za to o to více jsem se rozepsala o výstavě v Ml. Boleslavi....berte ji s humorem a nadsázkou......týden poté....ji tak beru už i já:-)))) Sekce: úspěchy

5.9.2009 Spoustu novinek v e-shopu! Nové kolekce mašliček i vodítek!!!!

27.8.2009 Nelinka na dovolené na Balatonu:-)))

 

27. 8. 2009 Nové zboží v e-shopu!!!! 1 ,,vychytávka" na pamlsky do výstavního kruhu, na vycházku i na trénování a výcvik  a dále malá a praktická krabička na gumičky více info a ceny najdete v e-shopu...velmi brzy přibude nová, nádherná kolekce výstavních vodítek a také nové mašličky pro psí dorostence i dospěláky....již brzy na našich stránkách!!!!!!

12.8.2009 Teprve dnes jsem se dostala k sepsání komentáře k NVP v Boleslavi- jsem ostuda:-)))), ale vážně nebylo času nazbyt:-))))

 Po 6ti letech jsem se rozhodla, že si udělám letos také pár dní dovolené a tak jsem si v první fázi a mých letošních prvních dovolenkových dnech udělala ,,shih-tzu dovču" a navštívila několik mých dobrých  přátel, některé naše dětičky a také jsem udělala výlety některým našim šicinkám:-)))) Bylo to moc a moc fajn- fotky a také komentář již brzy v samostatné sekci, kterou připravuji- tam se budete dozvídat různé zajímavosti neb život není jen a jen o výstavách:-))))) Navíc dovolených budu mít tento rok ještě několik....takže bude o čem psát:-)

Již brzy se snad dostanu i k samostatné sekci a fotogalerii a videím našich štěňátek a odchovů vůbec, fotky se kupí a zaslouží si publikaci na našem webu, neb dětičky se mají opravdu báječně a leckdy bych s nimi měnila!

6.8.2009 Nová ,,image" našich holek ,,Fíbí" a ,,Sisi":-))))

Fíbí alias Brilliant Star - jsme ostříhali brzy po porodu, aby se ji ulevilo, jelikož měla náročný porod a péče o 5 dětí ji též dala zabrat-takže na foto je 3dny po porodu. Sisinka alias Zealotry Bohemia Acro- 26.6. oslavila své již 7.narozeniny-bez problémů odrodila a odchovala svůj poslední vrh a jelikož ji chci nyní dopřát naprosto bezstarostný psí život-jako opožděný dárek k jejím narozeninám jsem ji minulou neděli ostříhala-což ji ubralo minimálně 5let-od té doby totiž nedělá nic jiného než, že vyvádí jednu lumpárnu za druhou a za ostříhání je mi moc vděčná:-))))))

 

 

6.8.2009 Malá ochutnávka foteček našich dětiček z jejich nových domovů. Moc děkuji všem jejich majitelům za naprosto dokonalou péči a množství fotek- toto je opravdu jen ochutnávka, další budu dodávat na web postupně, neb mám připojení internet ,,šnek" a nahrát foto na web je záležitost na dlouuuuho. Každopádně již z této ochutnávky je vidět, jak se děti mají bááááááááááječně- alespoň na jeden den bych s nimi měnila!! Ještě jednou Vám všem srdečně děkuji s jakou láskou a péčí se o naše vypiplaná miminka staráte a jsem strašně moc ráda, že Vám dělají takovou radost, že se mnozí z Vás k nám vracíte a pořizujete jim dalšího kamaráda právě od nás:-)))))))

 

Franciska- spolu se svojí kamarádkou Niki         Fifty- Fifty                     Gucci

 

Giuliete                                         Goddess s kamarádkou Danettkou         Gorgeous Sheena

Nádherné fotečky naší Gilliene-můžete vidět na stránkách www.moraviacler.com

a fotečky Fantasticy máme slíbené:-))))

1.8.2009 Upozorňujeme všechny zájemce- že již nemáme žádné volné štěňátko na prodej- v případě zájmu o štěňátko /pejska/ kontaktujte chovatelskou stanici Moravia Clér- www.moraviacler.com  paní Michlové /na výběr jsou 2 poslední krásní kluci/

1.8.2009 Dnes se nám vydalo do světa úplně poslední štěňátko z letošního vrhu G...jediný pejsek Gucci, dnes odjel k  novým majitelům, kteří se na něj byli v průběhu rezervace 2x podívat a doufáme, že jim bude dělat jen a jen radost:-)))) Věříme, že se bude mít v novém domově jako v ráji a že bude rozmazlován minimálně stejně tak jako u nás, ne-li lépe:-))))

 

29.7. Připravujeme pro vás - nový mini e-shop.....na provizorní verzi, na které se zatím pracuje se můžete podívat v samostatném odkazu : e-shop

26.7. Máme za sebou 2 náročné víkendy i celý týden- kdy se k nám sjížděli nový páníčci našich miminek- takže se veškerá pozornost upírala na ně ,a tak nebylo mnoho času na aktualizace...snad to brzy napravím a bude i malé povídání z NVP Ml. Boleslav/ kde se mj. BIS výstavy stal nádherný barzor Vladimír- našich přátel Daniely a Davida Juranových/ Miminka se nám rozutekla do světa a novým majitelům děkuji za krásné a milé zprávičky a za skvělou péči o naše dětičky a také za fotky,které nám posílají- postupně též budu přidávat. Mezi tím jsme tu měli totiž díky veliké čtvrteční vichřici /kdy padaly stromy, nejen na celém Jičínsku, ale dokonce i u nás před domem- na auto jedné naší klientky/i kolaps dodávky elektřiny, takže ......vše budeme postupně dohánět......

2.6.2009 Včera nás navštívila naše ,,Myška" alias Delikatessa - fenka z vrhu D a štěňátko s nejmenší porodní váhou, které jsme kdy v naší stanici odchovali / při porodu vážila pouhých 78g!!!!/ dnes už je to velká holka, která si na fotce moc ráda zapózovala se svou maminkou. U své paničky se má jako v ráji- společnost ji dělá 12ti letá šicinka Kačenka a holky spolu nejraději dovádějí na zahradě. Myška ani její panička výstavy nemusejí a tak si nechávají zastřihavát ofinku a konečky srsti:-))))))

Moc děkuji paní Vacardové za to s jakou láskou a pečlivostí se o Myšku stará a jak báječně se u ní Myšička má.

 

Taktéž jsem našla zatoulanou SD kartu a vymáčkla z ní fotky z květnové návštěvy dalšího našeho dítěte- tentokrát se na nás, těsně před porodem štěňátek přijel podívat naš Chuanek, alias Don Chuan. Je to úžasně vychovaný mazlíček a taktéž moc děkuji rodině Krhovských za to jak se vzorně o Chuanka starají a za to, že vážili cestu k nám a Chuanka nám přivezli ukázat- moc Vám děkuji!

 

2.6.2009 Malá reportáž a fotky z MVP Brno v sekci úspěchy:-)

2.6.2009 Nové aktuální fotečky v sekci štěňátka, také aktualizována sekce na prodej- vzhledem k tomu, že existují také nesolidní zájemci, co xxx dní slibují, že poslali zálohu, ale ,,skutek - utek" jsou opět uvolněny k prodeji 2 krásné fenky.

31.5.2009 Krajská výstava Hradec Králové- více v sekci úspěchy

31.5.2009 Přidány nové fotky štěňátek

27.5.2009 Množí se rezervace štěňátek- prozatím ještě volné holčičky naleznete v sekci NA PRODEJ

24. 5.2009 Narodil se i náš druhý letošní vrh- ,,géčko"...početný a mimořádně povedený- více v sekci štěňátka

21.5.2009 Už je to tu!!! Narodila se nám první letošní štěňátka- VRH F je na světě, více v sekci štěňátka!

12.5.2009 Už se to blíží...............aneb pupíčky našich holek nějak moc kynou:-))))

 

9.5. Klubová výstava Shih-tzu klub Evropa, Hlučín- na této výstavě získal Výborný 1, CAC a také BOB / přihlášeno 29 shih-tzu/...syn našeho Amora:

Ch. Famous Red Boy Sylvadog Bohemia- máme samozřejmě moc velkou radost a gratulujeme chovatelce a majitelce Sylvě Lankové!!!!

 

8.5. Klubová výstava KCHMPP Mladá Boleslav- více info a fotek v sekci úspěchy:-)

4.5.2009 Krásný májový prodloužený víkend jsme si náramně užili:-))))

Ve čtvrtek jsme začali - nočními čarodejnicemi a příjemným opékáním špekáčků.

První máj byl pro nás návštěvní- přijeli se za námi podívat naše dětičky Danettka a Winoušek, kterého jsme krásně ,,vyletnili a ostříhali" jelikož jako správný chlap se nerad češe, výstava ho taktéž vůůůůůůbec nebavila a nejraději má celodenní blbnutí na zahradě- nakonec jsme všichni usoudili, že mu to takto sluší mnohem víc:-))))

V neděli jsem se pak po delší době vydala na výstavu  do Prahy,,nevystavovat" :-))))) Jednak jsem potřebovala nakoupit pár věciček , především pracovních pomůcek a v klidu si projít a zjistit co vše je nového a samozřejmě sem také jela fandit , hlavně našemu synáčkovi a pak tatínkovi. Takže jsem byla moc ráda, že syn našeho Amora si v neděli dokončil českého a klubového šampiona!!! Moc gratuluji chovatelce a majitelce Sylvě Lankové!!!! A otec naší fenky Fíbí ,,Šejk"si úspěšně dokončil českého veterán šampiona- opět v kruhu zářil a byl k nepřehlédnutí! Nálada byla super a i když jsem původně jela jen na dopoledne a plánovala jsem, že na oběd už budu doma.....podlehla jsem prima atmosféře, bezvadným lidem a tak jsem zůstala na závěrečné soutěže a vyplatilo se.....neb šicinky bodovali na celé čáře. Začal Šejk, který si v soutěži o nejlepšího veterána psa vyběhal krásné 3.místo.....v závěsu za ním, krásná fenka veteránka Agapé...rovněž 3.místo /aby se nehádali:-)))))) a nakonec coby vítěz plemene.....šla hájit shih-tzu v 9sk. FCI- a obhájila naprosto úžasně-neb ve velké konkurenci u španělského rozhodčího a za velkého aplausu zvítězila-taktéž moc gratuluji!!!!!

26.4.2009 MVP České Budějovice....Naše Noblesa splnila podmínky pro udělení titulu INTERŠAMPION a to ve věku pouhých 32 měsíců!!!!

Více v sekci úspěchy!!!!!!

 

20.4. 2009 Ultrazvukové vyšetření nám potvrdilo, že se v polovině května můžeme těšit na 2 vrhy štěňátek....u každé z našich holek to vypadá na 3 miminka...uvidíme, zda jsme dnes s naší veterinářkou tipovali správně:-)Ivetko děkuji Ti za to, že jsi holky prohlédla a za veškerou veterinární péči, kterou pro naše pejsky děláš, jsme rádi, že Tě máme!!!!!

12. 4. 2009 Naše ,,rodinná" výprava na klubovou výstavu v Počernicích- více info a taktéž fotky můžete vidět v sekci úspěchy, taktéž přidáno foto z MVP Brno

11.4. 2009 Pojizerská výstava Mladá Boleslav- Nobleska: VTV, KV, BOB a BIG3!!! Quality ,,Nuny" V2 - více info v sekci úspěchy:-)

22.3.2009 HOT NEWS!!!! Máme nakryto- dnes jsme nakryli naše dvě holčičky

,,Sisi" a ,,Fíbí".......takže pokud vše dopadne tak jak má....můžeme se v druhé polovině května těšit na štěňátka.........nechme se překvapit a cca za měsíc..se na sonu dozvíme více:-)))) Informace o krytí najdete v sekci: Štěňátka:-)

15.3.09 Představujeme náš nový přírůstek...aneb nová fenka v našem spolumajitelství.....Quality in the end Iveko- Dog alias ,,Nuny"...tato fenka bude někdy v budoucnosti uplatněna v rámci naší stanice v chovu a v současnosti jí čeká několik plánovaných výstav:-)

7.3. 2009- několik novinek po delší pauze /byla jsem delší čas nemocná , tak se aktualizace dlouho nekonaly/

7. 3. 2009 Plánujeme štěňátka!!!!! Ze zajímavého spojení!

V nejbližších dnech proběhne krytí naší fenky ,,Sissi" Zealotry Bohemia ACRO a taktéž toto jaro proběhne krytí naší fenky Brilliant Star Imperial Bohemia ,,Fíbí" - sledujte naše stránky- podrobnosti již brzy!

6.3. 2009 Oslavil náš B vrh 2. narozeniny- všem našim dětičkám jsme osobně pogratulovali, všichni nám poslali krásné zprávičky nebo mailíky o tom, jak se naše dětičky mají krásně a jaká to jsou zlatíčka a BOND JAMES...alias Jimmíček, připojil i aktuální fotečky, za což moc a moc děkujeme jeho majitelům rodině Hrdinových!!!!!!Je krásně ostříhaný a užívá si sladkého psího života:-)

 

V únoru nás navštívili kluci Cipísek a náš odchov Snoopíček, kluci u nás prodělali úpravu a zástřih, něco se ustřihlo...něco pro změnu necháváme dorůst, každopádně jsme moc rádi, že k nám kluci jezdí i s jejich dvěma ,,maminkami" Lenkou a Inou.

 

15.2. 2009 Aktualizováni potomci našeho AMORA - na jeho osobní stránce!!!!!!

V podsekci potomci můžete vidět fotky jak jeho výstavně úspěšných dětí, tak fotečky kompletních vrhů všech jeho krásných miminek a další...jsou pokud se vše vydaří na cestě!!!

13. 2. 2009 Náš ,,Rudík" dostal nádhernou ,,valentýnku" od své životní lásky Bejbynky a synáčka Redíčka, který jako by mu z oka vypadl a navíc mu dělá čest na výstavách doma i v zahraničí- je před dokončením šampiona ČR, SR a PL!!!!!!!!!!!! Rudík moc děkuje za tak krásné přáníčko o které jsme se museli podělit!

 

7.2.2009 MVP Brno- Nobleska dokončila Grand šampiona!!!!!!!!

24.1. 2009 Super start výstavní sezóny - MVP Trenčín- Nobleska dokončila šampionát SR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11.1.2009 Dnes jsme pořídili aktuální fotky našeho pětiletého šampiona Amora alias

,,Rudíka" a musíme uznat, že zraje jako víno:-)))) Čím starší, tím hezčí- posuďte sami:-)

 

 

11.1.2009 Dorazili nám také ,,čerstvé" vánoční fotky od Danettky a Winouška - moc děkujeme majitelům za jejich zaslání a také krásný mailík- moc děkuji za všechna milá slova a pochvalu ,,mých dětí"

 

11.1. 2009 Dostali jsme také vánoční fotky od našeho Don Juana- zapózoval jako pravý vánoční dáreček i s mašlí na krku:-)))) A prý se mu to moc líbilo- asi manekýn po mamince Nelince. I majitelům ,,Chuanka" moc děkujeme za fotky:-)

 

11. 1. 2009 Náš jedináček z vrhu C  - Casanova ,,Kasíček" oslavil 29.12. 2008 své první narozeniny, dostali jsme od jeho majitelky fotky z oslavy i spolu se psím dortíkem. Mooooc za ně děkujeme a přejeme Kasíčkovi jen to nejlepší a aby se měl stále báječně a dělal vám jen samou radost:-) Kasíčka čeká v těchto dnech stříhání- tak se už moc těšíme na nové fotečky v aktuálním módním sestřihu:-)Také velice děkuji za krásný mail a za to s jakou láskou se o Kasíčka staráte!